Kamers

Cosy kamer

De Cosy kamers zijn onze standaardkamers die gelegen zijn op de tweede verdieping onder het dak van het hotel. 

 

Charme kamer

Deze kamers zijn gelegen op de eerste verdieping van het hotel. Ze hebben een hoog plafond waardoor ze een ruim gevoel geven. Op de kamer is ook een waterkoker aanwezig waaarmee u thee kan maken. Wanneer u kiest voor deze kamer heeft u ook de mogelijkheid om gratis badjassen te huren aan de receptie. 

Charme kamer met tandwiel

Eén van de charmekamers is gelegen op de tweede verdieping net onder het dak. Deze kamer heeft iets bezonders nl. een tandwiel. Het tandwiel vormde vroeger de verbinding met de maalmolen tot beneden in de kelders waarmee dan onder andere het graan werd gemalen. Deze kamer bevat dezelfde mogelijkheden als de andere charme kamers.

Superior kamer (met of zonder airco)

Onze superiorkamers zijn gelegen op het gelijkvloers van het hotel. Bij het verlaten van de kamers geven ze een uniek zicht op de binnetuinen van het gebouw. De superior zijn zeer ruime kamers met een hoog plafond. Ze zijn voorzien van een bad en een douche. Op de kamer bevindt zich een koffieapparaat waarmee u zelf verse koffie kan klaarmaken. U heeft ook de mogelijkheid tot het gratis huren van badjassen wanneer u voor deze kamer kiest.

Junior suite (met of zonder airco)

Deze kamer wordt ook wel omschreven als onze familiekamer. Het is een kamer voor twee personen met een dubbel of twin bed. Daarnaast is er een bedbank aanwezig die kan opgemaakt worden zodat ze een slaapplek biedt aan twee extra personen (kinderen). De kamer is opgebouwd als een duplex waarbij de bedbank zich beneden bevindt en alle andere faciliteiten op de bovenverdieping, toegankelijk met een trap. Deze kamer heeft als extra mogelijkheid het gratis huren van badjassen. U kan er ook uw eigen koffie maken met het koffieapparaat aanwezig in de kamer.

Suite (met of zonder airco)

De suite mogen we beschrijven als ons pronkplaatje. Het is een kamer met een tweepersoons dubbel bed. De kamer heeft 2 lavabo’s, toilet, inloopdouche en bubbelbad waar je ruim kan ontspannen. De kamer is uiterst ruim en rustig gelegen in het gebouw. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid tot het gratis huren van badjassan aan de receptie en om uw eigen koffie klaar te maken op de kamer.