Hotel

Het majestueuze Godshuis biedt u een rustgevende omgeving in een monumentaal 19de eeuws ziekenhuis omgebouwd tot hotel.  Gelegen in de stilte van de natuur van het Meetjesland onthaast u in de luxueuze kamers van het vier sterren hotel. Via de kelders van het gebouw komt u in de relaxruimte en de Sente • Bistro Bar waar de historiek van “Het Godshuis” duidelijk voelbaar is. Het hotel bevat 64 kamers verdeeld over de drie verdiepingen van het hotel. Ze zijn elk uitgerust met de nodige comfort.

Dankzij de centrale ligging in de driehoek: Brugge-Gent-Knokke en de vele fiets- en wandelroutes in het pittoreske Sint-Laureins heeft u ook de mogelijkheid uw weekend actief in te vullen.  Shoppen, naar zee, fietsen, wandelen en golf; het ligt allemaal binnen handbereik. Indien u dit wenst, overlopen wij graag met u de vele activiteiten van koetstochten tot culinaire verwennerijen in de streek.  Het Godshuis is een fietsvriendelijk hotel dat ervoor zorgt dat zijn gasten zich ver van huis, 'thuis' voelen.

Op elk moment van het jaar bieden wij interessante formules en arrangementen aan. Neem dus zeker even een kijkje bij onze arrangementen.

Inchecken en uitchecken
Inchecken kan vanaf 15:00 tot 21:00 en uitchecken van 07:00 tot 11:00.

Ontbijt
Ontbijt wordt geserveerd van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 10:00 en op zaterdag en zondag van 7:30 tot 11:00.

Faciliteiten
(gratis voor onze gasten)

  • Sauna
  • Restaurant en bar
  • Parking
  • Wifi

Wenst u tijdens uw verblijf te eten in de Sente • Bistro Bar  (de bistro in de catacomben van “Het Godshuis”), gelieve dan rechtstreeks te reserveren via info@godshuis.be of 0032 (0)9 223 15 10.