Hotel

Het majestueuze Godshuis biedt u een rustgevende omgeving in een monumentaal 19de eeuws klooster.  Gelegen in de stilte van de natuur van het Meetjesland onthaast u in de luxueuze kamers van het vier sterren hotel. Via de kelders van het gebouw komt u in de wellness en de Sente • Bistro Bar waar de historiek van “Het Godshuis” duidelijk voelbaar is.

Dankzij de centrale ligging in de driehoek: Brugge-Gent-Knokke en de vele fiets- en wandelroutes in het pittoreske Sint-Laureins heeft u ook de mogelijkheid uw weekend actief in te vullen.  Shoppen, naar zee, fietsen, wandelen en golf; het ligt allemaal binnen handbereik. Indien u dit wenst, overlopen wij graag met u de vele activiteiten van koetstochten tot culinaire verwennerijen in de streek.  Het Godshuis is een fietsvriendelijk hotel dat ervoor zorgt dat zijn gasten zich ver van huis, 'thuis' voelen.

Inchecken kan vanaf 15u00 tot 22u00 en uitchecken van 07u00 tot 11u00.  Ontbijt wordt geserveerd van 7u00 tot 10u00. (op zaterdag en zondag van 7u30 tot 11u00).  

Sauna en Turks stoombad zijn steeds gratis voor onze hotelgasten. 

Parking en wifi gratis.

Wenst u tijdens uw verblijf te eten in de Sente • Bistro Bar  (de bistro in de catacomben van “Het Godshuis”), gelieve dan rechtstreeks te reserveren via info@godshuis.be of 0032 (0)9 223 15 10.