Sente • Bistro Bar

​In onze bistro Sente kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt buffet met een glaasje cava, een frisse salade bar voor de lunch en een heerlijk avondmaal. Ons uitstekend restaurant, authentieke bar en zonovergoten terras bezorgen u een heerlijk ontspannen gevoel. Al onze gerechten worden samengesteld met dagverse producten speciaal geselecteerd door onze chef.

Vanaf heden serveren we opnieuw buffetten. Meer informatie vindt u hier.

Van 12u tot 14u kan u steeds een lunch boeken. De lunch bestaat uit een buffet die ideaal is als een goede stevige broodjesmaaltijd. U betaalt 25,00 euro per persoon.
Graag vragen we om op voorhand te reserveren. Dit kan via info@godshuis.be.

Openingsuren
De openingsuren van onze bistro zijn afhankelijk van onze bezetting. Voor meer info/reservaties kan u contact opnemen met onze receptie. Dit kan via 09 223 15 10 of info@godshuis.be.

Reserveren

Om verzekerd te zijn van een plaats in onze Sente • Bistro Bar, raden wij aan om op voorhand een reservatie te plaatsen via info@godshuis.be

Groepen
Voor groepen kunnen we verschillende mogelijkheden aanbieden in de Sente • Bistro Bar. Bent u op zoek naar een lunch, diner…? U kan er steeds bij ons voor terecht.
Voor meer info kan u steeds contact opnemen via groups@godshuis.be